Aladin

Jasmine, fiica sultanului, fuge de la palat deoarece era obligată să se căsătorească. Il cunoaşte pe  Aladdin şi pe maimuţă sa, Abu. În acest timp Jafar foloseste un aparat pentru a afla dacă Aladdin valoreză mai mult decât un diamant în pustiu şi astfel - aflând că el este cel pe care îl căuta - il captureaza. Jasmine îi porunceşte lui Jafar să îl elibereze, dar el spune că Aladdin este mort.

Jafar  deghizat ca un om în vârstă îl eliberează de Aladdin din închisoare şi îl conduce la Pestera Minunilor. Intrarea, în forma unui cap de tigru, le spune să nu se atingă de nimic în afară de lampă. Aladdin intră în peşteră şi întâlneşte un covor magic care-l conduce la lampa. Abu Incearca sa obtina un rubin, care provoacă prăbuşirea peşterii, dar covorul îi ajută să ajungă până la intratrea peşterii. Dar Jafar încearcă să-l omoare pe Aladdin după obţinerea lămpii. Abu îl muşcă pe Jafar şi îi fură lampa. Abu, covorul şi Aladdin cad înapoi în peştera, în acelaşi timp în care peretii ei se prăbuşesc.

Aladdin  freacă lampa şi îl trezeşte pe Geniul lampii, care îi va îndeplini trei dorinţe. Aladdin îl face pe Geniu să îl elibereze din pestera fără a utiliza o dorinţă. În timp ce se gândeşte ce doreşte, Aladdin îi cere părerea Spiritului Lampii. Acesta spune că el si-ar dori libertatea, deoarece el este prizonier în acea lampă. Aladdin promite să-l elibereze cu ultima sa dorinţa. Prima sa dorinţă este să devină un prinţ ca să se poată căsători cu Jasmine.

Jafar decide să îl păcălescă pe sultan, cu aranjarea unei căsătorii între el şi Jasmine, apoi îi va ucide pe prinţesă şi tatăl ei (sultanul). Planurile lui sunt întrerupte atunci când Aladdin vine la palatul sultanului ca "Prinţul Ali". Jasmine îl respinge pe Ali, considerându-l un bufon la fel ca toţi ceilalţi peţitori. În acea noapte,  Aladdin o întâlneşte pe Jasmine  şi o ia la o plimbare cu covorul pentru a cunoaşte întreaga lume. Jasmine îşi dă seama că Ali este băiatul din piaţă; Aladdin spune o poveste cum că uneori se îmbracă ca un om de rând să scape de viaţa de la palat.

Apoi Aladdin este capturat de Jafar , care le porunceşte gardienilor să-l arunce în ocean. Aladdin îl trezeşte pe Geniul lampii, care îl salvează pe Aladdin, asa consumandu-se dorinţa nr.2. Aladdin se întoarce la palat dezvăluind complotul lui Jafar împotriva sultanului. Jafar, cu toate acestea, observă lampa în posesia lui Aladdin şi îşi dă seama de identitatea lui.

Aladdin se confruntă cu o dilemă morală şi decide că trebuie să mai aştepte în a-l elibera pe Geniu. Iago, la ordinele lui Jafar, fură lampa şi-o aduce la Jafar care utilizează prima sa dorinţă şi  devine el chiar el sultanul. Când Jasmine şi sultanul refuză să i se închine, Jafar foloseşte a doua sa dorinţa pentru a deveni cel mai puternic vrăjitor din lume.

Aladdin foloseşte covorul magic pentru a veni in Agrabah, la Jafar care i-a făcut pe Jasmine şi pe sultan sclavii lui. Jasmine îi distrage  atenţia lui Jafar, în timp ce Aladdin încearcă să fure lampa. Dar Jafar îl observă şi îl atacă. Jafar se mândreşte cu faptul că el este  cel mai puternic vrăjitor de pe Pamant . Jafar foloseste ultima sa dorinţă pentru a deveni un Duh al lămpii. Nu-si da seama ca va deveni prizonier al lămpii. Geniul ia lampa cu Jafar ca duh al ei şi o aruncă în Peştera Minunilor, spunând: "Cred că încă 5000 de ani în Peştera Minunilor îl vor linişti”.

Aladdin îşi foloseşte ultima dorinţă pentru a-l elibera pe Geniu. Pentru ca Jasmine îl iubeşte pe Aladdin, sultanul modifică legile astfel încât aceştia să se căsătorească. Geniul pleacă pentru a explora lumea în timp ce Aladdin şi Jasmine sărbătoresc.

SURSA: cinemagia.ro

Sort by
Display per page
Filtreaza dupa pret

Aladin

Figurina din animatia "Aladin"
26,69 lei incl TVA

Duhul

Figurina Duhul din animatia "Aladin"
23,55 lei incl TVA

Jasmine NEW

Jasmine NEW
34,81 lei incl TVA